Віра Брежнєва в карколомному вбранні: сміливо можна виконувати танець “живота “! (Фото)

Важливе значення має хто ваш продюсер і звичайно чоловік. А якщо це два в одному, то вам пощастило в житті.

Шлях на Олімп слави неоднозначний. Різні є шляхи потрапляння в шоу-бізнес і в тому числі завоювання уваги шанувальників і глядачів.

Деяким майбутнім зіркам потрібні роки, щоб просунутися вгору, навіть якщо є талант і чарівність. Необхідно докладати максимум зусиль, стежити за своєю фігурою і звичайно дотримуватися здорового способу життя, щоб витримати ці перегони. Адже життя представників шоу-бізнесу постійно у відрядженнях і роз’їздах. Чи не кожен артист може тривалий час жити в такому ритмі.

Але якщо ви поставили перед собою мету, та ще й маєте талант і красу, то це вам по плечу.
Важливе значення має хто ваш продюсер і звичайно чоловік. А якщо це два в одному, то вам пощастило в житті.

Так пощастило і Вірі Брежнєвій, коли вона тільки починала свою співочу кар’єру. Їй теж довелося нелегко в самому початку становлення. Віра збирала гроші на навчання в інституті підробляючи нянею і наймаючись полоти городи у сусідів. Її батьки не могли забезпечити оплату за навчання в той час.

Але випадок звів Віру Брежнєву з групою “ВІА Гра”. Коли її запросили в цю групу – доля повернулася до неї обличчям. Ще більше Віра стала видна на Олімпі шоу-бізнесу коли вийшла заміж за Костянтина Меладзе.
Зараз це вже знаменита співачка і забезпечена жінка. Вона багато чого досягла своєю працею і завзятістю йти до мети.

Зараз до природної краси співачки додаються прекрасні наряди, в яких вона виступає перед глядачами. Деякі фотографії Віра розміщує на своїй сторінці в інстаграм.

Так нещодавно співачка розмістила фото на якому вона танцює в чарівно барвистому і вбранні, що захоплює, яке напевно подобається представникам сильної статі.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.