Вагітна дружина Віктора Павлика прикрила величезний живіт білими простирадлами (Фото)

Чим ближче до пологів, тим більше Катерина Павлик (Репяхова) ходить на фотосесії, щоб запам'ятати цей казковий час в своєму житті.

Поки вона в положенні, дівчина вже провела кілька великих фотосесій, і сьогодні поділилася свіжими знімками одного зі столичних фотографів.

“А ось і фотографії від @ roxi.photo. Мишко щасливий хлопчик, адже у нього щаслива мама. І це завдяки людям, які мене оточують “, – написала вагітна дружина українського музиканта Віктора Павлика Катерина.

До слова, перед пологами дівчина вирішила не тільки нафотографировались, але ще і НАВІДПОЧИВАЛИСЯ. Тільки за березень вона двічі літала в теплі країни купатися.

Перший раз дівчина вирушила туди відразу після покупки новенького позашляховика Toyota Rav 4 зі своїм чоловіком Віктором Павликом. Через два тижні, під час яких Катя відходила від перельоту і знаходилася вдома, вона взяла свою улюблену маму і знову попрямувала в теплі країни.

Жінки побували в Єгипті. Враження від відпустки в цілому у Катерини залишилися хороші, а от готель, судячи з відгуків в Інстаграм, їй не сподобався.

Беременная Екатерина Репяхова (Павлик) в Египте
Вагітна Катерина Репяхова (Павлик) в Єгипті
Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова (Павлик) в Туреччині

Відзначимо, попередня дата пологів у Катерини Репяховой намічена на 13 червня цього року. Це як раз день народження зоряної майбутньої мами.

Пара вже точно знає – у них буде синочок, якого назвуть Михайлом. Це була пропозиція Катерини, яке Віктор охоче підтримав.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.