Син і невістка Оксани Марченко виписалися з елітного пологового з новонародженим малюком: недешеві пологи

Син української телеведучої Оксани Марченко забрав свою дружину та новонародженого малюка з елітного пологового будинку, де проходили пологи.

26 березня зірка “Х-Фактора” вперше стала бабусею — народила її невістка Катерина. Це виявилося справжнім сюрпризом для публіки, адже протягом усього терміну сім’я ретельно приховувала вагітність. З огляду на те, що весілля пара зіграла в жовтні 2020-го, на той момент наречена вже перебувала в положенні.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

Свого первістка молоді батьки назвали Віктором на честь дідуся Віктора Медведчука, хоча він насправді не рідний батько Богдана. Його Марченко народила в попередньому шлюбі з бізнесменом Юрієм Коржем, але спадкоємець носить прізвище матері. Також теледіва зі своїм чоловіком виховують спільну доньку Дарину, в цьому році їй виповниться 17.

Оксана Марченко з донькою
Оксана Марченко з донькою

Нарешті Катерину виписали з пологового будинку, чим вона поділилася з підписниками в Інстаграмі. Так, у її профілі з’явилося перше сімейне в повному складі з нею, чоловіком і сином.

У кадрі дівчина з’явилася в білому костюмі з подовженим верхом, що за кроєм нагадує пальто, а Богдан одягнений в бежеві штани, сіру футболку і чорну кофту. В руках син Марченко тримає автокрісло, в якому лежить новонароджений Віктор.

“Go home” (Додому), — підписала публікацію невістка телеведучої.

Скриншот из Инстаграма Екатерины Марченко
Скріншот з Інстаграма Катерини Марченко

Коментатори обсипали пару компліментами і поздоровленнями:

  • “Класнюча сімейка! Вітаю вас!”;
  • “В добру путь! Здоров’я, сил, енергії всім!”;
  • “Прекрасна сім’я”, — пишуть користувачі.

До речі, подружжя позує на тлі приватної акушерсько-гінекологічної клініки “ISIDA clinic”. Ведення вагітності та пологів у його стінах коштує чималих грошей — від 71700 до 110000 гривень.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.