Алла Пугачова показала перші спроби своєї дочки займатися блогерством і сказала, що вона проти

Алла Борисівна виклала у себе в Інстаграм-акаунті зворушливе відео, де вони з Лізою сидять на кухні, і дівчинка уявляє себе блогером.

На відео Ліза Галкіна просить підписатися на канал, поставити їй лайки і смайли. Примадонна негативно висловилася в сторону такого майбутнього своєї молодшої дочки:

“Аби сама такою не стала.Не приведи Господи”, – написала дружина Максима Галкіна Алла Борисівна Пугачова в описі до відео в своєму Instagtam-блозі.

На відео у Лізи заплетена коса. Сама дівчинка сидить на кухні на високому стільці в футболці або сарафані в горошок. На задньому плані чути, як хтось щось готує, шумить плита і сковорідка.

Швидше за все, це покоївка або куховарка будинку Галкін готує їм сніданок або обід. Дивно, але, судячи по голосу, ні Максима Галкіна, ні сина Гаррі поруч немає. Дівчата сидять на кухні вдвох.

Ось що пишуть шанувальники в описі до цього зворушливого відео Алли Борисівни:

  • Яка приголомшлива акторська робота
  • Обожнюю !!! Я впевнена Ліза не стане такою, ви Алла Борисівна приклад найкращий, здоров’я вам
  • маленька кокетка
  • Боже зайчик улюблений !!! Як же мені тепло від вашого голосу рідна, улюблена Алла Борисівна

Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову?

Відзначимо, раніше на нашому YouTube-каналі ми розповідали, ніж малятко Ліза схожа на свою зоряну маму, і чому Гаррі більше схожий на тата. Підписуйтесь на наш канал і дізнавайтеся ще багато нового.

Батькова гордість: чим Гаррі Галкін схожий на свого батька Максима Галкіна

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.