Зірка “Величного століття ” Мер’єм Узерлі вперше показала обличчя 2-місячної дочки: схожа на маму

Зірка культового серіалу «Чудовий вік» Мер'єм Узерлі в січні цього року стала мамою вдруге.

Мер’єм Узерлі – відома турецька актриса, світову славу  їй принесла роль Хюррем-султан в культовому серіалі «Чудовий вік». Хоча цей серіал закінчили знімати ще 2014 році до життя головної героїні досі прикута увага мільйонів глядачів.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан

8 січня 2021 року Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. У актриси народилася дівчинка, яку назвали Лілі Коі. Варто зазначити, що у Мер’єм є старша дочка Лара, якій зараз 6 років. Батька дитини Мер’єм поки не показує публіці, однак недавно вона повідомила, що скоро збирається вийти за нього заміж.

Мер'єм Узерлі показала обличчя обох дочок
Мер’єм Узерлі показала обох дочок

Після народження дівчинки, Мер’єм частенько публікувала спільні фото з малятком, проте показувала Лілі тільки зі спини і закривала її обличчя. Однак сьогодні, 30 березня, актриса вперше показала 2-місячну доньку великим планом, не закривши обличчя. На знімку Мер’єм сиділа на дивані, а малятко розташувалося на ногах у мами. Також в кадр потрапила і старша дочка Мер’єм Лара, яка сиділа поруч, тримаючи в руках сендвіч з арахісовою пастою.

Скріншот Інстаграм-сторіз Мер'єм Узерлі
Скріншот Інстаграм-сторіз Мер’єм Узерлі

Варто відзначити, що маленька Лілі має такі ж світлі очі, як у мами, через що відразу видно їх схожість.

“Доброго ранку”, – підписала знімок Мер’єм.

Нагадаємо, старша дочка Мер’єм Узерлі Лара народжена від турецького бізнесмена Джана Атеш, який кинув актрису під час вагітності, так як не хотів більше мати дітей.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.