Від непоказної замухришки до ефектної леді: як виглядала Тетяна Брухунова до зустрічі з Петросяном

Зараз молода дружина Євгена Петросяна одягається в дорогі брендові речі і ходить в салони краси. Однак ще кілька років тому вона виглядала зовсім по-іншому.

Тетяна Брухунова – ще недавно її ім’я було відоме тільки вузькому колу людей, а сьогодні помічниця Євгена Петросяна стала зіркою світських хронік. Саме вона зруйнувала 32-річний шлюб Євгена Петросяна і Олени Степаненко. Виявилося, що Брухунова і Петросян приховували свій роман близько п’яти років, а в кінці 2019 року і зовсім таємно одружилися. Подружжя анітрохи не бентежить велика різниця у віці – але ж це, ні багато ні мало, 43 роки. Крім того, весною 2020 року Тетяна народила Петросяну сина, якого назвали на честь дідуся Ваган.

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином від Тетяни Брухуновой

Не так давно в Мережі з’явилися архівні знімки Тетяни Брухунов, які вразили публіку. Фотографії минулих років красномовно доводять, що відносини з Петросяном їй явно пішли на користь.

Непоказна простачка без макіяжу, зачіски і в безглуздому одязі – ось як виглядала Тетяна Брухунова раніше.

та
Архівне фото Тетяни Брухунової
Архівне фото Тетяни Брухунової

Однак після знайомства з Петросяном розтягнуті кофти та “бабусині” халати змінилися на елегантні костюми та сукні. Зараз дружина гумориста одягається тільки в дорогі брендові речі. А над її зовнішністю явно попрацювали стилісти.

Т
Тетяна Брухунова зараз

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.