Потап, Остапчуки, Холоденко і інші: хто із зірок носить брекети і скільки це коштує?

Проблема неправильного прикусу переслідує як звичайних людей, так і знаменитостей. І тим, кому щодня доводиться працювати в кадрі, потрібно це виправляти.

Потап

Потап поміняв "Реперські" одяг на ДИЛОВА костюми
Потап

Нещодавно Олексій Потапенко пішов до стоматолога і поставив брекети. У нього були проблеми з зубами, і дружина Настя Каменських підтримала його. Сказала, що з брекетами музикант виглядає більш привабливо.

Скільки коштує “посмішка Потапа” – музикант не зізнається.

Наталія Холоденко

Наталія Холоденко на Вечері з Дороті
Наталія Холоденко

Зоряний психолог ходила з брекетами кілька років. Вона поставила їх не стільки для естетики, скільки для того, щоб уникнути протезування зубів. Її стоматолог сказав, що це єдиний варіант. Зізнається, що за три роки носіння брекетів віддала за це близько п’яти тисяч доларів.

Володимир Остапчук та його дружина Крістіна Остапчук

Христина Гірник та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Відомий телеведучий рік тому встановив собі брекети для поліпшення прикусу. Каже, носити залишилося ще близько півроку. Обійшлася йому процедура до 20 тисяч грн. Володимир запевняє – носити брекети спочатку було соромно, а потім звик.

У 28 років брекети носила і його нинішня дружина Крістіна Остапчук. А коли через три роки зняла, зрозуміла, що їх навіть не вистачає.

Слава Дьомін

Слава Дьомін та Тіна Кароль
Слава Дьомін та Тіна Кароль

Радіоведучий і журналіст Люкс Фм недавно встановив собі брекети. Вони обійшлися знаменитості в приблизно 24 тисячі гривень. Довго звикав до них, але в підсумку усвідомив, що брекети допомагають поліпшити посмішку і прикус, тому тепер звик до них і спокійно з ними живе.

Детальніше про зірок, які носили або носять брекети, дивіться в сюжеті ЖВЛ.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.