Юлія Висоцька показала щасливе фото з сімейного архіву, коли їх з Кончаловським дочка ще не була в комі

Відома російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька дістала з сімейного архіву щасливе фото тих часів, коли їх з Андрієм Кончаловським дочка ще не була в комі.

Шлюб Висоцької і Кончаловського є зразковим для багатьох пар, адже вони не тільки змогли зберегти почуття крізь роки разом і велику різницю у віці. Подружжя зуміло пережити найважчі моменти в житті, не втративши кохання одне до одного.

На самому початку відносин в далекому 1996-му публіка не вірила, що Андрій Сергійович налаштований серйозно, адже Юлії на той момент було всього 23, а йому 59. Більш того, режисер був одружений на своїй четвертій дружині Ірині, тому зв’язок з Висоцькою сприймався громадськістю нічим іншим, як звичайною інтрижкою.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський в період знайомства
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський в молодості

Втім, ось уже 23 роки закохані щасливі в шлюбі, в якому у них народилися двоє дітей — дочка Марія і син Петро. Якщо 17-річний Петя радує батьків своїми успіхами, то за життя 21-річної Маші вони змушені боротися.

Справа в тому, що у 2013-му сімейство потрапило в аварію, що стала для них фатальною, адже в її результаті серйозно постраждала дочка пари. Дівчинка впала в кому і досі з неї не вийшла. Проте, Юлія і Андрій Сергійович не опускають руки і намагаються не втрачати надію на краще.

Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Висоцька і Кончаловський з дітьми

Після того, що сталося тема особистого життя і сім’ї стала табуйованою для подружжя в будь-яких інтерв’ю, тому їх нові сімейні фото завжди викликають бурхливу реакцію в мережі.

На цей раз Юлія Висоцька опублікувала у себе в Інстаграмі архівний кадр з Петром, коли вона сама ще носила коротку стрижку, а Маша була здорова:

“Яку фотографію надіслав Саша Гусов [фотограф]. Років десять тому назад…”, — підписала публікацію артистка.

Коментатори відзначили зовнішню схожість зірки з сином і побажали їм щастя. Більше подробиць про те, що саме сталося в 2013 році і розділило життя знаменитої родини на до і після, дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.