Без брів і вій: справжня зовнішність Олі Полякової без макіяжу і фотошопу здивувала шанувальників

Оля Полякова оприлюднила відео ранкової пробіжки і здивувала зовнішністю без макіяжу.

Олю Полякову вважають однією з найяскравіших і красивих артисток України. Це не дивно, адже співачка може похвалитися довгими стрункими ногами і плоским животом з кубиками преса. Саме на своїй ідеальній фізичній формі Полякова завжди робить акцент, вибираючи дуже відкриті наряди на концерти.

Блондинка Оля Полякова взяла дочок і полетіла в теплі краї: терміново покинула Україну
Концертні вбрання Полякової не відрізняються скромністю

Варто відзначити, що Полякова завжди робить дуже яскравий макіяж, а її знімки, які вона публікує в мікроблозі в Інстаграм, дуже сильно обробляється фільтрами і фотошопом. Як же виглядає Суперблондинка без макіяжу і фотошопу?

Нещодавно Полякова опублікувала відео в Інстаграм-сторіз, де відобразила себе під час ранкової пробіжки в парку. Оля була одягнена в сірий спортивний костюм, темно-сіру жилетку і ніжно-рожеву шапку. При цьому на її обличчі не було ні грама макіяжу.

Оля Полякова без макіяжу на пробіжці: скріншот Інстаграм-сторіз
Оля Полякова без макіяжу на пробіжці: скріншот Інстаграм-сторіз

“Хто вранці біжить в парку – той я”, – сказала в відео Полякова.

Важко не помітити, що зовнішність Полякової без макіяжу відрізняється від тих ідеальних фотографій, які можна побачити в її Інстаграм-блозі. У артистки дуже рідкісні вії, а брів і зовсім майже не помітно. Однак при цьому, враховуючи, що Полякової 37 років, на її обличчі немає жодної зморшки. Полякова явно виглядає молодше свого віку.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.