Ліза в старому платті, а Гаррі в футболці і кедах: у що одягла Пугачова своїх дітей на світську тусовку

Напередодні у внучки Алли Борисівни Пугачової Клавдії Земцова був день народження. Сімейство Галкін-Пугачова в повному складі були присутні на святі.

Алла Пугачова і Максим Галкін довгий час не з’являлися на публіці через пандемію. Однак недавно вони відзначилися на вечірці дев’ятирічної дочки Орбакайте Клавдії. На честь дня народження дівчинки Крістіна Орбакайте влаштувала шикарне свято в одному з Московських клубів, де було багато розваг і для дітей і для дорослих.

Фото з дня народження дочки Орбакайте
Фото з дня народження дочки Орбакайте

Нещодавно Максим Галкін опублікував в своєму Інстаграм-блозі фото зі свята. На знімку його з Примадонною діти позували разом з іменинницею. Ліза була одягнена в елегантне біле плаття з квітковим принтом, а Гаррі – в чорний костюм з білими смужками на рукавах, білій футболці і кедах.

Варто відзначити, що наряди, в яких з’явилися спадкоємці Примадонни на святі, абсолютно не нові. Наприклад, сукня, яка була надіта на Лізі, дівчинка носила ще 3 роки тому. Правда, тоді воно сиділо на дівчинці зовсім по-іншому. Костюм Гаррі теж не новий, хлопчик не раз вже в ньому з’являвся на різних заходах.

Ліза Галкіна в цьому самому плаття. Фото 3-річної давності
Ліза Галкіна в цьому самому плаття. Фото 3-річної давності

Варто відзначити, що Алла Пугачова і Максим Галкін – з тих знаменитостей, які люблять похвалитися багатством і показати свій статус. Чого тільки вартий їх 6-поверховий замок, де домашнього персоналу більше, ніж сама їх сім’я! Ліза і Гаррі ходять в одну з найдорожчих приватних шкіл Москви, де рік навчання на двійнят коштує цілих 3 мільйони рублів. Саме тому дивно, що маленька Ліза ходить в одному і тому ж платті цілих 3 роки.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.