Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко і чому їх син носить прізвище матері: не Медведчуком єдиним

Зірка "Х-Фактора" Оксана Марченко вже майже 20 років одружена з політиком Віктором Медведчуком, але для телеведучої це другий шлюб.

Шлях Оксани на телебаченні почався в далекому 1992-му. Тоді 19-річна Марченко стала ведучою каналів “УТ-1” і “ЮТАР” в програмах “Доброго ранку, Україно!” І “Стрімані вівторки”. Саме на зйомках вона познайомилася зі своїм першим майбутнім чоловіком Юрієм Коржем.

Юрій є сином народного депутата Віталія Коржа і братом генерального директора “Інтернет Медіа Груп”. Сам він заснував інтернет-провайдерську компанію “Глобал Юкрейн”.

Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж
Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж

Перспективний молодий чоловік із заможної сім’ї зацікавився Оксаною, тому вони почали зустрічатися і незабаром розписалися. Заради сімейного життя героїня статті поставила кар’єру на паузу, у 1997-му народила чоловікові сина Богдана і з головою поринула в побут та виховання дитини.

Вже пізніше стало відомо, що відносини Коржа і Марченко дали тріщину практично відразу після народження первістка, проте консервативне виховання не дозволяло їй рубати з плеча при перших же проблемах.

Оксана Марченко з сином Богданом
Оксана Марченко з сином Богданом

Тоді в її долю втрутився випадок. На початку 1999-го Оксана вела церемонію нагородження премії “Людина року”, де вперше зустрілася з Віктором Медведчуком. Між ними відразу виникла симпатія, незважаючи на те що вони обидва були пов’язані шлюбними узами з іншими людьми. Втім, почуття виявилися сильнішими, тому з часом Марченко, як і її новий залицяльник, подала на розлучення.

Весілля Віктора Медведчука і Оксани Марченко
Весілля Віктора Медведчука і Оксани Марченко

Про той період життя телеведучої відомо небагато, лише те, що Корж влаштував тяжкий шлюборозлучний процес, а їх загальний син Богдан носить прізвище матері.

Більш того, нещодавно у спадкоємця Оксани і його молодої дружини Катерини народився первісток, якого вони назвали на честь дідуся, але не Юрія, а Віктора. Ймовірно, з рідним батьком у Богдана стосунки не склалися.

Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж
Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!