Що Меган Маркл зробила не так і чому вона позбулася королівського титулу?

Під час інтерв'ю Меган сказала Уїнфрі: "Ви знаєте, за три дні до весілля ми одружилися. Ніхто цього не знає "

За словами королівського біографа, Меган Маркл необхідно змиритися з тим, що вона “зробила не так”, і “змиритися з цим”.

39-річна Меган Маркл стане предметом наступної книги королівського біографа Тома Бауера. Він сказав, що це читання може бути “незручним” для герцогині Сассекської. В інтерв’ю телеканалу ITV “Доброго ранку, Британія” Бауер сказав: “Правда завжди неприємна. Я просто сподіваюся, що вона зможе приєднатися до тієї прославленої групи людей, про яку я писав, і просто змиритися з цим”.

Це сталося, коли архієпископ Кентерберійський вперше звернувся до зауваження герцогині Сассекської про те, що вона вийшла заміж за три дні до свого королівського весілля.

Під час її вибухового інтерв’ю з Опрою Вінфрі, яке транслювалося раніше в цьому місяці, Меган сказала, що у неї та герцога Сассекського була таємна церемонія одруження з високоповажним Джастіном Уелбі на їх “задньому дворі “.

 "В "
Інтерв’ю

Герцогиня сказала, що ніхто не знав, що пара поділилася особистими клятвами “тільки для нас двох” напередодні довгоочікуваного дня весілля в Віндзорі 19 травня 2018 року.
Вважалося, що це не могла бути юридична церемонія, оскільки не було свідків і зареєстрованого місця, і замість цього, швидше за все, це був неформальний обмін клятвами.

В інтерв’ю la Repubblica пана Уелбі запитали про те, що сталося, і він сказав, що офіційне весілля було в суботу, додавши: “Але я не буду говорити, що сталося на будь-яких інших зустрічах”.

Архієпископ сказав італійській газеті: “Якщо хто-небудь з вас коли-небудь розмовляє зі священником, ви очікуєте, що він збереже цю розмову в таємниці. Неважливо, з ким я розмовляю. Перед весіллям у мене було кілька особистих і пастирських зустрічей з герцогом і герцогинею. ”
“Офіційне весілля було в суботу. Я підписав свідоцтво про шлюб, яке є юридичним документом, і я б зробив серйозне кримінальний злочин, якби підписав його, знаючи, що він був фальшивим”.

Під час інтерв’ю Меган сказала Уїнфрі: “Ви знаєте, за три дні до весілля ми одружилися. Ніхто цього не знає, але ми зателефонували архієпископу і просто сказали: “Послухайте, ця річ, це видовище для світу, але ми хочемо нашого союзу між нами”.

Вона сказала, що клятви, які вони сформулювали, – це “тільки ми двоє на задньому дворі з архієпископом Кентерберійським “.

І Гаррі, і Меган сказали, що це “тільки ми троє “.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.