Євген Кошовий емоційно привітав усіх зі святом 1 квітня (Відео)

Цікаво, а як ви сьогодні пожартували над своїми друзями та близькими людьми? А як пожартували над вами?

1 квітня 2021 роки ніч сміху і гумору. У цей важкий час звичайним жителям нашої країни, стане трохи краще і підніметься настрій. Адже сміх продовжує життя і жарти відпущені на вашу адресу багато коштують. Але це потрібно робити ненав’язливо і нікого не ображаючи.

Завжди цікаво дивитися як реагує на жарт чоловік, який вранці ще не прокинувся і забув, що сьогодні 1 квітня. Спершу він не розуміє про що, йде мова, потім пробує збагнути, де підступ і нарешті зрозумівши, починає сміятися – день задався. І протягом усього дня потрібно підтримувати у себе такий настрій і нікуди його не відпустити.

Можете також розіграти своїх друзів – адже 1 квітня ще не закінчилося. Найголовніше не потрібно ображатися на жартівника. Адже він бажає вам завжди найкращого. Приколи бувають різні від смішних до запаморочливих. Деякі жарти відпущені зранку тримають людину протягом цілого дня і він не розуміє і чекає, щось, що йому розповіли вранці виповниться.
Але коли настає вечір, то виявляє, що з ним міцно пожартували.

А коли вас вітає ще з днем гумору Євген Кошовий – це приємно і весело.

в
Євгеній Кошовий

Так нещодавно на своїй сторінці в інстаграм Євген Кошовий розмістив відмінне відео з привітанням з 1 квітня. Він усім бажає гарного дня і відмінного настрою.
Приємного перегляду!

Цікаво, а як ви сьогодні пожартували над своїми друзями та близькими людьми? А як пожартували над вами? Чи не здається, що ви забули про сьогоднішній день сміху. Якщо все-таки забули та прочитали цю статтю, то у вас ще залишається час до 24-00 над ким, то пожартувати.

Удачі вам!

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.