Щаслива Ілона Гвоздьова крупним планом показала своїх дітей (Фото)

Ілона дає раду, що потрібно частіше посміхатися та особливо до того хто прагне вас образити.

День сміху та гумору – це так потрібно в наш важкий час коли кожен українець зі своїми проблемами низько нахилив голову і бреде по вулиці. А тут раз і над вами пожартували або сказали, що щось смішне. І похмурий настрій розвіявся і день начебто став іншим, і сонце світить по іншому, ніж вранці. Це все робить гумор.

Сміх продовжує життя – довели вчені. Від того як ви сприймаєте гумор така у вас буде і життя. Зараз весна, потрібно радіти життю і відкинути весь негатив в сторону. Необхідно цінувати кожну годину, кожен день і звичайно не забувати, що є ще і ніч, яку теж потрібно цінувати!

Посміхніться назустріч долі та простому перехожому і побачите посмішка до вас повернеться сторицею.
Особливо радіють весні та 1 квітня молоді мами, вже можна погуляти зі своїми чадами на вулиці та подихати весняним повітрям, який наповнюється ароматами життя.

Ілона Гвоздьова, також є молодою мамою і вона каже, що здавалося особливого приводу радіти зараз нічому, але потрібно бути добрішими один до одного. Ілона дає раду, що потрібно частіше посміхатися та особливо до того хто прагне вас образити. Оптимістично дивіться на життя. Не давайте іншим вас принижувати, пам’ятайте почуття гумору врятує вас, навіть коли у вас складні життєві ситуації.

Будьте життєрадісними!

Ілона Гвоздьова розмістила на своїй сторінці в інстаграм пост, де вітає разом з маленьким сином всіх зі святом 1 квітня – гумору і сміху. “Нехай ваші очі будуть наповнені щастям, радістю і добром”, – говорить вона.

Приємно чути такі слова і дивитися на щасливу маму і малюка!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.