Як виглядають батьки, брат і сестра Дмитра Комарова: любов ведучого до подорожей дісталася від тата

Телемандрівник Дмитро Комаров щасливий у шлюбі з красунею-дружиною Олександрою Кучеренко, але дітей у пари поки що немає. А ось сам ведучий виріс у багатодітній родині.

Дмитро ощасливив своїх батьків появою на світ 17 червня 1983 року. Він корінний киянин, який став первістком у звичайнісінькій радянській родині. Маму Комарова звуть Ніна, тата Костянтин і вони разом вже майже 40 років.

Як і всі діти, в дитинстві Діма любив і, звичайно, просив подарунки. Одного разу він дуже захотів братика і сестричку:

“Я робив це по-дитячому щиро, бо бачив, як грають і дружать інші хлопчики і дівчатка з братами і сестрами. І не сумнівався, що можна отримати відразу обох. Коли мені виповнилося 6, моя мрія збулася. Мама народила. Спочатку сестричку, через 10 хвилин братика”.

Дитяче фото Дмитра Комарова з братом Миколою і сестрою Ліною
Дитяче фото Дмитра Комарова з братом Миколою і сестрою Ліною

Близнята Ангеліна і Микола, названі на честь бабусі з дідусем, стали справжньою несподіванкою для сімейства, оскільки на УЗД видно було тільки одну дитину. Сам Комаров називає молодших своїми кращими друзями — вони тісно спілкуються навіть на відстані і цілком підтримують один одного.

Незважаючи на важке фінансове становище в дев’яності, Ніні і Костянтину вдалося створити абсолютно щасливу сім’ю, подарувати трьом дітям прекрасне дитинство, добре всіх виховати, виростити і вивчити.

Микола, Дмитро і Ангеліна Комарови зараз
Микола, Дмитро і Ангеліна Комарови зараз

Цікаво, що любов до подорожей Дмитру прищепив батько, який в молодості відвідав безліч союзних країн, виліз на вершини Кавказу і Тянь Шаню, підкорив гірські схили Приельбрусся.

Дмитро Комаров в дитинстві
Дмитро Комаров в дитинстві

Єдина фотографія матері і батька Комарова в мережі з’явилася в день їх 35-ї річниці, та й то, з величезним зусиллям:

“Мої батьки — люди непублічні і дуже скромні. Мені коштувало великих зусиль випросити це фото і дозвіл на його публікацію”, — писав тоді телеведучий.

Батьки Дмитра Комарова
Батьки Дмитра Комарова

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.