Особа перекосило так, що Гарік Харламов не впізнає: Христина Асмус невдало позувала на фото

Російська зірка театру і кіно Христина Асмус вміє дивувати. На цей раз вона показала фото з ванної, де дівчина повністю оголилася. Але не це привернуло увагу.

Там Христина Асмус, як кажуть, “скорчила пику “. Однак зробила це цілеспрямовано, щоб показати своє обличчя в реальному житті.

“Так, це я !!! Не лякайтеся. Подивимося, скільки лайків збере моє фото без косметики, фотошопа, фільтрів, будь-яких втручань і без одягу “, – написала зірка серіалу “Інтерни ” і “Текст “.

Нагадаємо, що недавно телезірка і актриса театру привернула до себе увагу й інший витівкою – продемонструвала свою ідеальну спортивну форму і гнучкість.

Так, Христина Асмус розмістила в своєму інстаграм-акаунті відеоролик зі спортзалу. На відео жінка виконує ряд стрибків через голову на матах. Сама Христина Асмус в коментарі до відео написала, що “мама згадала молодість” і визнала, що “мама ще в формі.”

Звичайно, більшість фанатів були здивовані тому, як актриса майстерно виконує ці акробатичні трюки. Але знайшлися і ті, хто знає, що Асмус є кандидатом в майстри спорту зі спортивної гімнастики.

Асмус присвячувала багато часу тренуванням і спортивної гімнастики ще з шести років – мама наполягла

У свій час батьки майбутньої зірки навіть мріяли виростити з неї олімпійську чемпіонку. Проте, дівчина все-таки вибрала для себе іншу стезю і побудувала акторську кар’єру. Однак спогади про спортивне минуле допомогли артистці втілити на екрані роль справжньої олімпійської чемпіонки Світлана Хоркіна – Асмус зіграла її в біографічній кінострічці “Чемпіони: швидше, вище, сильніше”.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.