Потап показав свою кращу дівчину: вміє ж він вибрати співачку для своїх неперевершених кліпів! (Відео)

Так нещодавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео на якому чудова співачка виконує прекрасну пісню.

Життя в шоу-бізнесі важка, конкуренція величезна і це факт. Зірки змагаються між собою як завоювати глядачів і популярність. Пробиватися по цій тернистою дорогою на Олімп слави витримують не всі.

Деякі сходять з дистанції, інші міняю колектив і співачок. Але це теж талант і не всі можуть вдало підібрати співачок. Треба ж, щоб вони були не тільки талановиті, про і володіли відмінними якостями – фігура, гарне обличчя і чарівний погляд, краще млосний. Чоловіків при такому погляді жінок пробирає до тремтіння в серці.

Таким талантом підбирати у свою групу володіє Костянтин Меладзе. Якщо порівнювати мінливий через деякий час колектив групи “ВІА Гра”, то дівчата все красиві та фігуристи. Правда недавно Костянтин зізнався, що раніше він підбирав в “ВІА Гру” дівчат, які могла гарно танцювати, а зараз тих, хто вміє добре співати. Це йому завжди вдається. Група користується популярністю.

Ректор, що співає Михайло Поплавський, також володіє талантом підбору красивих дівчат у свій колектив. Якщо подивитися на всіх представниць прекрасної статі, то всі вони чарівні.

 "В "
Михайло Поплавський

Трійку талановитих шоуменів, які підбирають молоді прекрасні обдарування завершує Потап. У нього є якесь внутрішнє відчуття, на яке він орієнтується при виборі дівчат у свій колектив. Всі вони чарівні та фігуристи.

Так нещодавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео на якому чудова співачка виконує прекрасну пісню.
Подивіться і самі переконаєтесь!

Правда красиво?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.