У Мережі з’явилося фото Лариси Доліної без фотошопу: шанувальники вражені реальною зовнішністю співачки

У Мережі з'явилося нове фото 65-річної співачки Лариси Доліної. Фанати здивовані реальною зовнішністю співачки.

Останнім часом в Мережі обговорюють зовнішність 65-річної співачки Лариси Доліної. Вона скинула 15 кілограмів і похвалилася перетворенням в своєму мікроблозі в Інстаграм. На фото схудла співачка виглядає просто чудово. Крім підтягнутої фігури, не можна не відзначити її помолоділий зовнішній вигляд. Артистка виглядає набагато молодше свого віку.

Недавнє фото Лариси Доліної
Недавнє фото Лариси Доліної

Однак, як виявилося – це не більше, ніж фотошоп. Нещодавно колега співачки Олексій Глизін опублікував спільне з Ларисою Доліною фото. На знімку артистка виглядає зовсім по-іншому, як на тих фотографіях, які публікує вона сама. Рідке волосся, за кольором нагадують сивину, і величезна кількість зморшок роблять з неї звичайну бабусю, а не молоду красуню, якою вона хоче здаватися.

Як насправді виглядає Лариса Долина. фото:
Як насправді виглядає Лариса Долина. Фото: instagram.com/alexey.glyzin

Варто відзначити, що Лариса Доліна все частіше намагається “молодитися”. Співачка одягає молодіжний одяг і робить собі відповідні зачіску і макіяж. Так, нещодавно Лариса Долина з’явилася в програмі “Вечірній Ургант” в дуже незвичному образі. Вона вбралася в шкіряні мікрошорти, надівши під них темні колготи. Зверху Лариса накинула стильний шкіряний жакет, а грубі черевики, дреди і яскравий макіяж завершили образ.

Лариса Долина в програмі Вечірній Ургант
Лариса Долина в програмі Вечірній Ургант

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?