Як зараз виглядає єдина дочка Ані Лорак, народжена в шлюбі з турком Муратом?

Ані Лорак - знаменита артистка, а також мама дівчинки на ім'я Софія. Соня Налчаджиоглу народилася в шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу, першим офіційним чоловіком Лорак.

У 2021 року Софії Налчаджиоглу буде вже цілих десять років!

Мурат Налчаджиоглу і Софія
Мурат Налчаджиоглу і Софія

Як познайомилися Мурат і Ані, і коли народилася дочка?

Ані Лорак в 2007 році на відпочинок в Анталії познайомилася з Муратом Налчаджиоглу, між ними відразу виникло справжнє почуття. Там вона відпочивала в тому готелі, де працював майбутній чоловік.

А незабаром повернулася в той же готель, але вже по роботі.

У 2009 році пара зіграла пишне весілля, на яку запросили весь український бомонд. Вони були однією з найкрасивіших пар. Дочка Софія повинна була сплатити шлюб. Так і вийшло, але ненадовго.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією

Як виглядає Софія Налчаджиоглу зараз?

412-річна Ані Лорак поділилася в Instagram знімком з підросла донькою. У липні 2021 дівчинці виповниться десять років. Для багатьох не секрет, що в хрещені батьки єдиної спадкоємиці українська виконавиця обрала колишнього чоловіка Алли Пугачової – короля поп-сцени Філіпа Кіркорова.

Дочка артистки навчається у другому класі. Малятко вже з’являлася на зйомках вокального проекту “Голос ” на Першому каналі разом із зірковою мамою, правда, тільки в якості глядачки, а також засвітилася в кліпі зіркової мами на пісню “Твоєї улюбленої “.

Дочка Ані Лорак Софія Налчаджиоглу
Дочка Ані Лорак Софія Налчаджиоглу

Новий залицяльник і нова пісня “Наполовину ” Ані Лорак: співачка закохалася і перетворилася

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.