Битва найдовших ніг українського шоу-бізнесу: Катя Осадча проти Олі Полякової

Телеведуча Катя Осадча та співачка Оля Полякова, безсумнівно, носять звання одних з найбільш довгоногих красунь всього українського шоу-бізнесу.

Героїні нашої сьогоднішньої статті активно ведуть особисті блоги в соціальних мережах, де не проти похвалитися своїми довгими ногами. Нове фото Каті Осадчої в Інстаграмі наштовхнуло користувачів на одвічне питання — у кого ноги все-таки довші.

Так, в кадрі ведуча босоніж позує під час прогулянки на яхті. На ній, звичайно, капелюшок, ніжно-лавандова сорочка з вузлом спереду і легкі білі шорти, що акцентують увагу на головних достоїнствах фігури зірки. Доповненням образу стали масивні зелені сережки.

“Коли фільтри не потрібні”, — підписала публікацію Катерина.

Катя Осадча на яхті
Катя Осадча на яхті

Судячи з попередніх постів дружини Юрія Горбунова, зараз вона знаходиться в теплих краях по роботі, а не на відпочинку. Там знаменитість зайнята зйомками нових випусків “Світського життя”.

Шанувальники відразу ж звернули увагу на стрункі ноги теледіви і обсипали її компліментами, а деякі навіть порівняли її з Суперблондинкою вітчизняної естради Олею Поляковою: “У кого довші ноги? У Полякової чи Осадчої?”.

Комментарий пользовательницы Инстаграм
Коментар користувачки Інстаграм

Таке порівняння не випадкове, адже зовсім недавно Оля теж хвалилася довгими ногами на пляжі, коли позувала в роздільному золотистому купальнику. Варто відзначити, що співачка, на відміну від своєї колеги, віддає перевагу більш нескромним ракурсам, чим завжди викликає цілу бурю обговорень в коментарях.

Оля Полякова
Оля Полякова

До речі, Осадча та Полякова вже не перший рік дружать сім’ями, а “протистояння” між ними існує тільки в уяві численних фанатів.

Катя Осадча та Оля Полякова
Катя Осадча та Оля Полякова

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.