Підвальне змагання Потапа і його сина Андрія: всі подробиці (Фото)

Недавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій він в підвалі спортивного клубу влаштували турнір зі своїм сином Андрієм.

Відносини між дітьми та батьками бувають іноді складні. Особливо якщо батьки розлучилися. Коли чоловік і жінка разом з дітьми спілкуватися зовсім проблематично. Навіть якщо відбуваються якісь непорозуміння, то вони нівелюються кожним з батьків.

У батьків, які залучені у сферу шоу-бізнесу іноді мало часу, щоб приділяти своїм дітям. Це зрозуміло – постійні відрядження і концерти. Однак деякі зірки всупереч зайнятості прекрасно знаходять час і відмінно проводять його з дітьми.

Так Потап вже давно розлучений і одружений на Насті Каменських, але підтримує тісні стосунки зі своїм сином Андрієм. І сам Андрій без проблем спілкується з Настею Каменських.

Потап часто забирає до себе додому сина Андрія і вони чудово проводять час. Адже син і батько повинні періодично зустрічатися.

Так нещодавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій він в підвалі спортивного клубу влаштували турнір зі своїм сином Андрієм. Якщо подивитися на фото, то Андрій навіть не спітнів після турніру. Потап трохи пристав. Як він написав у своєму пості, що в підвальному турнірі – нічия.

Шанувальники таланту Потапа і Насті Каменських написали у своїх коментарях, що Андрій сильно схожий на Потапа. Інші поцікавилися: “А син Потапа Андрій не хоче братика або сестричку?” Це питання цікавить багатьох шанувальників, бо періодично в ЗМІ та в соціальних мережах з’являється інформація про те, що Настя Каменських в “цікавому” положенні.

Потім ажіотаж затихає і знову спливає фото з нібито кругленький животик Насті. Поки Потап це питання не прокоментував.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.