Ольга Сумська згадала одну зі своїх найбільш пам’ятних ролей в театрі: не гірше за телевізійну Роксолану

Відома українська актриса Ольга Сумська уже понад 30 років в акторській професії і за всі ці роки їй довелося зіграти безліч цікавих ролей.

Ольга Сумська народилася в родині акторів, тому її майбутнє було вирішено заздалегідь, як і старшої сестри Наталі. Свій творчий шлях героїня статті починала в кінематографі. Її перша роль — Муза, вона ж Панночка у фільмі “Вечори на хуторі біля Диканьки”.

У той час майбутня зірка вчилася в університеті, а після його закінчення стала актрисою Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки в Києві.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

На його сцені Ольга грала в таких спектаклях, як “Сон в літню ніч”, “Ревізор”, “Неймовірний бал” і в інших, але широку популярність їй принесло саме телебачення — образ Роксолани в однойменному серіалі “Роксолана”, а також двох його продовженнях “Сходження на трон” і “Квітка імперії”.

Ольга Сумська в серіалі Роксолана
Ольга Сумська в серіалі Роксолана в образі Хюррем Султан

Шанувальники до сих пір не можуть забути, як добре Сумська перевтілилася в наложницю Султана Сулеймана. Природна краса і талант зробили Ольгу зіркою далеко за межами рідної України, її навіть запрошували на турецьке телебачення. Втім, на цьому цікаві амплуа акторки не закінчилися.

У себе в Інстаграмі Ольга Сумська поділилася архівним кадром, на якому вона постала в образі баронеси Штраль з п’єси Михайла Лермонтова “Маскарад”.

Скриншот из Инстаграма Ольги Сумской
Скріншот з Інстаграма Ольги Сумської

Сама зірка в одному зі своїх ранніх інтерв’ю розповідала, що ця роль екстравагантної жінки немов створена для неї. А й справді, в такому антуражі вона виглядає чудово, чи не так?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.