16-річна дочка Олі Полякової Маша приголомшила недитячим відео у ванній: ганьбить знамениту матір

16-річна Марія Полякова звикла епатувати публіку не менше, ніж її мама - співачка Оля Полякова.

Дочка відомої співачки Олі Полякової Маша активно веде свій Інстаграм, займається моделінгом і не поступається красою своїй зоряній мамі. 16-річна красуня любить публікувати зовсім недитячі фотографії в своєму Інстаграм-блозі. Останнім часом все частіше Марія Полякова публікує знімки в купальниках в найрізноманітніших позах.

Маша Полякова показує себе у всій красі, а мама не проти

А недавно дівчина в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала відео, яке зняла під час водних процедур у ванній. У відео мокра Маша “кривляється” на камеру під відому пісню Kim Drakula “Paparazzi “. Варто відзначити, що ролик вийшов дуже відвертим і епатажним.

Маша Полякова зняла себе в ванній: скріншот Інстаграм-сторіз
Маша Полякова зняла себе в ванній: скріншот Інстаграм-сторіз

Нагадаємо, нещодавно 16-річна Марія Полякова розлютила Мережу опублікувавши фото, де демонструє непристойний жест. Дівчина позувала на знаменитому в Києві “скляному” мості. На фото дочка Полякової вальяжно сперлася об огорожу, задерла ногу і показала в камеру середній палець.

Дочка Олі Полякової Маша - зовсім скромна дівчинка
Дочка Олі Полякової Маша – зовсім скромна дівчинка

Варто відзначити, що незважаючи на критику публіки, в свої 16 років Маша самостійно заробляє на рекламі в соцмережах непогані гроші. У неї в шапці профілю навіть вказані розцінки що і за якою ціною можна купити. Так, якщо бренди або блогери хочуть купити у Маші Полякової рекламу, то за розділ “Історії” вони віддадуть 600 гривень, а за пост в офіційному профілі – 1600 грн.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.