Як виглядають діти Монатика, Джамали, Лілії Ребрик, Тіни Кароль, Влада Ями? (Фото)

Тіна Кароль повідомила в соцмережах, що її син Веніамін вважає себе чоловічою опорою в сім'ї та всіляко намагається це довести.

Дмитро Монатік, який є популярним українським співаком недавно виповнилося 35 років.
Його шанувальники помітили, що він намагається приховати обличчя своїх дітей весь час. І тільки після свого 35 річчя артист показав повноцінну фотографію на якій його родина. На ній можна побачити двох синів Данила і Платона. Данилу зараз 5 років, а Платону 4 рочки.

 "В "
Дмитро Монатік з сім’єю

Джамала, популярна українська співачка, нещодавно порадувала шанувальників новими фото з меншим сином. І користувачі соцмереж не залишилися байдужими від фото малюка Селіма. Назвала Джамала з чоловіком Бекіром свого син Селім-Ремзі. Вона хотіла назвати Селім, а Бекір – Ремзі, зійшлися на Селім-Ремзі, щоб нікому не було образливо.

 "В "
Селім-Гірай

Старшого сина кликати Емір-Рахман

Лілія Ребрик, яка є талановитою телеведучою та актрисою розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотосесію, де вона вперше показала обличчя своєї меншої дочки. До цього вона, як і Монатік, намагалася не показувати громадськості її обличчя. У Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія Дикого дві дочки: Діана, якій 6 років і Поліна – їй один рік.

 "В "
Лілія Ребрик з сім’єю

Ці зворушливі фото були з гідністю оцінені шанувальниками Лілії та вони констатували у своїх постах, що дочки схожі одна на Андрія, інша на маму.

Коли користувачі та шанувальники Тіни Кароль побачили фотографію її сина Веніаміна, то поставили собі питання, на кого він схожий. Крапку в цьому питанні поставила Тіна, вона написала: “Бачу обличчя свого чоловіка”.

 "В "
Веніамін

Мама сказала, що хлопчик вважає себе чоловічою опорою в сім’ї та намагається всіляко це довести. Веніамін навчається в Англії та нечасто бачиться з мамою. Однак коли він приїжджає на канікули, то Тіна весь свій вільний час проводить з сином.

У Влада Ями та його дружини Ліліани, прекрасний син Леон. Йому чотири роки. Користувачі соцмереж губилися в здогадах на кого схожий син-блондин Леон, на маму чи тата. Адже Влад без одного волоса на голові та не можна порівняти колір волосся з сином.

 "В "
Влад Яма з сім’єю

Однак коли вони виявили інформацію, що Влад від природи блондин, то звичайно прийшли до висновку, що хлопчик схожий на зоряного тата.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.