Ані Лорак в кепці і тілесному комбінезоні сіла навпочіпки: показала свій стиль

Українська та російська співачка Ані Лорак любить виглядати модно. Для цього над її образом працює багато стилістів, візажистів, перукарів.

Однак, артистка зізнається, що нерідко поєднує речі в своєму гардеробі самостійно, і безумовно точно знає, який стиль їй подобається найбільше.

“За кадром, в повсякденному житті, я віддаю перевагу спортивному стилю. Обожнюю кепки, зручну спортивне взуття, комфортний одяг. В наш час, коли можна змішувати різні стилі, а Sport chic вже нарівні з Casual, головне – прислухатися до того, що у вас всередині, і не боятися бути різною. Як вам такий стиль: так / ні? “, – написала співачка Ані Лорак в своєму Інстаграм-акаунті.

Щоб проілюструвати свій стиль, співачка опублікувала фото, де вона присіла для позування. На ній комбінезон бежево-тілесного кольору і кепка. Загалом, її стиль можна описати як кежуал.

Ані Лорак на знімку позує з вечірнім макіяжем. З прикрас у неї браслет, кілька кілець і масивні сережки.

Виконавиця Ані Лорак похвалилася новою статуеткою, яку поставить до решти своїм музичним нагород. Про це артистка розповіла в особистому мікроблозі.

Знаменитість відзначилася на престижної премії «Прорив року Best 2021». Лорак прийшла на урочисту церемонію в чорному глянсовому мішкуватому вбранні. До брючного костюма співачка підібрала напівкруглі посріблені сережки.

Виконавиця зазначила, що стала першою в одній з номінацій музичного конкурсу.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.