Що робила Ірина Федишин в студії радіо “Перець fm “: всі подробиці

Ніхто не замислюється чому сучасний світ такий жорстокий? Людина приходить до висновку, що можливо ми самі створюємо нашими думками сучасну реальність навколо себе?

6 квітня 2021 року Ірина Федишин була на прем’єрі “Обійми” на радіо “Перець fm”. Там зі співробітниками вона душевно обговорила багато питань, які цікавлять людей в цей непростий час.

Ніхто не замислюється чому сучасний світ такий жорстокий? Або чому ми хворіємо? Людина приходить до висновку, що можливо ми самі створюємо нашими думками сучасну реальність навколо себе? Не думайте погано про світ, негативу і так багато навколо, чи не притягайте негативні думки до себе, бо потім події точно такі ж увірвуться у ваше життя. Річ у тому, що якщо людина позитивно налаштований і думає тільки про хороше, він і притягує хороші справи до себе. Вірте в любов, любите навколишніх і будьте впевнені в собі. Думки та емоції матеріалізуються. Хіба ви не помітили, що світ це ілюзія. Він створюється нашими думками, добрими чи поганими.

Щоб щасливо жити потрібно налаштувати свої думки на щасливий лад. Думайте тільки про хороше. Дивіться позитивні передачі, перестаньте спілкуватися з тими людьми, які отруюю вам життя. Забудьте їх, обходьте їх стороною, не впускайте їх навіть подумки у своє життя. І тоді ви побачите, що світ змінився навколо і всередині вас на краще.

Спробуйте, і ви побачите, що позитивні думки діють і привертають позитивну енергію до вас. Недарма, же в Біблії говориться, що потрібно ставитися до людей бо ви б хотіли, щоб ставилися до вас. Це завжди діє. Багато людей давно помітили, що оптимістичний настрій навіть у важку, а іноді критичну хвилину виручає людину і рятує ситуацію.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.