Ксенія Мішина через півроку після відносин з Сашком Еллертом задумалася про дітей: пора б уже

Колишня учасниця проекту "Холостячка" Ксенія Мішина заговорила про дітей. І підняла вона цю тему в досить нестандартному ключі.

Дівчина опублікувала в соціальній мережі Instagram своє фото і ось що написала:

“Привіт, черговий локдаун народжує черговий ланцюжок роздумів, страхів, побоювань. Поговоримо сьогодні про найдорожчих і цінних в нашому житті – дітей. Взагалі багато тем, які хотілося б підняти, але сьогодні про досягання у вихованні “.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Ксенія Мішина зізналася, що поки сиділа вдома з Ковід-19, читала і вивчала безліч матеріалів на тему взаємодії з дітьми, на тему натхнення дітей і їх мотивації. Однак є багато публікацій, які просто суперечать одна одній.

Тому Мішина вирішила вивести для себе ідеальну формулу взаємодії з сином Платоном

Ксенія Мішина показала, як Олександр Еллерт проводить час з її сином
Ксенія Мішина з сином, і Олександр Еллерт

“Я побачила величезну кількість контенту, який переконує в тому, що якщо ти не зайнятий якісно з дитиною 24/7, якщо ти до трирічного вік не заклав у нього масу різних знань, до шестирічного безліч моментів, пов’язаних з психологією і тд – справи погані. Чесно ?! У мене почав розвиватися комплекс неповноцінності. я прийняла рішення просто не читати. і дійсно виростити чемпіона можна лише одним способом: геть забути про свої особисті пріоритети? Поділіться своїми думками та досвідом, я знаю, що багатьом це актуально! “,

– запитала у шанувальників Ксенія Мішина.

Нагадаємо, актриса і модель сама ростить сина Платона. Вірніше, сама ростила його до тих пір, поки не закінчився проект Холостячка, і Ксенія не почала жити зі своїм новим обранцем Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Зараз, навіть незважаючи на те, що у Олександра також є дочка від першого шлюбу, пара відмінно уживається. А ще, маленький син Ксенії Платон прекрасно ставиться до нового члена сім’ї.

Чи замислюються Ксенія і Олександр про спільних дітей? Поки приховують, навіть якщо і планують. Але виглядає ця парочка дуже щасливою!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.