Як зараз виглядають Брюс Вілліс, Жан Рено і інші зірки бойовиків “дев’яностих ” – фото вражають

У минулому столітті кінофільми з Голлівуду, завоювали серця багатьох глядачів на планеті. Шанувальників цих акторів цікавить як же виглядають вони сьогодні.

Завжди цікаво знати як змінюється зовнішність ваших улюблених кіноакторів, співаків та інших представників шоу-бізнесу, як вітчизняних, так і закордонних.

Засоби масової інформації протягом всієї їхньої кар’єри фіксують це на фото і відео. І коли вони починають порівнювати, то деякі зірки сильно змінилися, інші не дуже. Все залежить від багатьох факторів, яке життя вели ці актори і як доля з ними обійшлася.

У минулому столітті кінофільми з Голлівуду, завоювали багато сердець глядачів на планеті. Майже всі талановиті актори, які знімалися в той час запам’яталися всім назавжди молодими. І хоча з того часу минуло кілька десятків років, які полюбилися актори “Кримінального чтива”, “Термінатора”, “Міцного горішка” та інших фільмів продовжують брати участь досі в зніманнях.
Шанувальників цих акторів цікавить як же виглядають вони сьогодні. Як вони змінилися за цей час самі брутальні зірки 90-х.

Брюс Вілліс, 66 років

 "В "
Брюс

Світову славу акторові принесла його головна роль у фільмі “Міцний горішок”. Далі були прекрасні фільми “П’ятий елемент “, “Шосте почуття “, “12 мавп” і “Армагеддон”.
Досі Брюс знімається в нових фільмах, як, наприклад “Зоряний кордон “.

Арнольд Шварценеггер, 73 роки

 "В "
Арнольд

Коли вийшов фільм “Термінатор”, Арнольда Шварценеггера стали дізнаватися все. Також артист завоював повагу і симпатію шанувальників після захоплення бодибілдингом. Зараз Арнольд знімається у фільмі “Кунг Ф’юрі – 2 “, який виходить в цьому році.

Сильвестр Сталлоне, 74 роки

 "В "
Сталлоне

Завдяки ролі у фільмі “Роккі” Сильвестр Сталлоне став популярний. Далі були головні ролі у фільмах “Рембо “, “Нестримні” і “План втечі “. Зараз Сталлоне займається написання сценаріїв, грає у фільмах, а також режисер. Останній фільм, в якому знявся артист це “Самаритянин “.

Жан-Клод Ван Дамм, 60 років

 "В "
Жак-Клод

Фільм “Кривавий спорт” приніс Ван Дамму популярність. Далі були ролі в фільмах “Універсальний солдат” і “У пошуках пригод “. Вже у віці Жан-Клод взяв участь у фільмі-бойовику від Netflix. Частково фільм також зняли в Києві.

Кіану Рівз, 56 років

 "В "
Кіану

Незвичайно цікавий фільм “Матриця” приніс Кіану величезну популярність. У ньому він зіграв головну роль Нео.
Минуло стільки часу, однак зовнішність артиста практично не та він продовжує свою акторську кар’єру.

Жан Рено, 72 роки

 "В "
Жан

Знаменита кінострічка “Леон”, в якій Жан зіграв роль найманця зробила його популярним. Останнім часом він знявся в таких фільмах як “Малятко з характером” і “В очікуванні Ані”.

Джон Траволта, 67 років

 "В "
Джон

Траволта прекрасний танцюрист і співак. Завдяки цим талантам, актор знімався в багатьох мюзиклах. Однак популярний Джон став після того, як зіграв головну роль в “Кримінальному чтиві”. У актора доля склалася не гладко. Він пережив смерть сина і дружини. Потім була депресія. Але Траволта взяв себе в руки та знову знімається в кіно.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.