“Татусеві дочки”: дівчатка, які, як дві краплі, схожі на зіркових батьків

Існує стереотип, що чоловіки завжди чекають сина. Але тільки з дочками справжні брутали можуть розбудити у собі ніжних і добрих татусів. Чиї зіркові дочки перейняли у своїх батьків навіть ямочки на щоках? Читайте у матеріалі.

Сергій Свєтлаков і Настя

Сергей Светлаков и дочь Настя
Сергій Свєтлаков і дочка Настя

Зірка “Нашої Раші” і відомий продюсер російських комедій Сергій Свєтлаков — щасливий батько трьох дітей. Але особливий зв’язок має із старшою донькою від першого шлюбу Настею.

Дівчинка, як і тато, має світло-блондинисте волосся і блакитні очі. Варто додати, що молодші сини, народжені у другому шлюбі, теж схожі на Сергія. Але головна схожість Насті з татом — день народження. Вони обидва народилися 12 грудня.

Олександр Ревва і Аліса

Александр Ревва и дочь Алиса
Олександр Ревва і дочка Аліса

Відомий своїми екстравагантними піснями і витівками Олександр Ревва, в житті зразковий батько та сім’янин. Він уже 13 років у шлюбі і виховує двох дочок — старшу Алісу і молодшу Амелі.

Друга дівчинка — копія мами. А ось Аліса — справжня батькова дочка. Вона так само захоплюється творчістю —займається музикою, танцями і гімнастикою.

Іван Ургант і Ніна

Иван Ургант и дочь Нина
Іван Ургант і дочка Ніна

Один з найпопулярніших телеведучих російського телебачення Іван Ургант довгий час відмовлявся афішувати сім’ю. Але все ж час від часу фото з дочками Івана прослизають у мережу. Особливо шанувальники відзначають зовнішність молодшої Ніни, яка дуже схожа на свого тата.

Михайло Галустян і Естелла

Михаил Галустян и дочь Эстелла
Михайло Галустян і дочка Естелла

Ось вже, де дійсно татова донька! Михайло досить рідко балує своїх фанатів знімками сім’ї. Але навіть на рідких фотографіях видно, як його дочка Естелла схожа на тата.

Дівчинка мріє стати актрисою і активно відвідує театральну школу, а зірковий батько всіляко її підтримує.

Гарік Мартиросян і Жасмин

Гарик Мартиросян и дочь Жасмин
Гарік Мартиросян і дочка Жасмін

Гуморист також не особливо любить афішувати сімейне життя. При цьому Мартиросян вже 23 роки перебуває у міцному шлюбі і виховує двох дітей — дочку Жасмин і молодшого сина Даніеля.

Шанувальники відзначили, що донька коміка дуже схожа на зіркового батька.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.