Лідія Таран, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька приголомшили красою в червоних сукнях: фатальні красуні

Телеведучі завжди виходять в ефір з голочки, тому Лідія Таран, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили поборотися за звання головної красуні каналу 1+1.

Обличчя героїнь нашої сьогоднішньої статті знає вся країна, і це вони щодня посвячують українців в головні новини дня. Крім ідеальної подачі себе в кадрі, ці ведучі можуть похвалитися відмінним почуттям стилю.

Лідія Таран

Свій перший ефір на блакитних екранах Лідія провела в оливковому костюмі з першого модного магазину, який відкрився на Хрещатику. Протягом всієї кар’єри зірка дотримується ділового образу, оскільки формат програми ТСН серйозний, а в житті вона найчастіше носить штани, джинси, футболки та кофтинки.

Втім, іноді Таран все ж дозволяє собі бути більш яскравою, і хоча це відбувається рідко, але завжди влучно. Особливо шанувальникам запам’яталася розкішна вечірня сукню червоного кольору, яка підкреслило всі достоїнства її витонченої фігури.

Лідія Таран в червоній сукні
Лідія Таран у червоній сукні

Марічка Падалко

Ефірний гардероб Марічки в основному складається зі строгих суконь з лаконічними лініями, тоді як в шифоні або гіпюрі вона в кадрі не з’явиться ніколи, за її власними словами.

До речі, в звичайному житті, на відміну від роботи в студії, Падалко ніколи не носить підбори, хоча і зріст у неї невеликий. А ось так виглядав один з найбільш улюблених глядачами образ теледіви:

Марічка Падалко в червоній сукні
Марічка Падалко в червоній сукні

Соломія Вітвіцька

Ще одне обличчя телеканалу 1+1, дивлячись на яке здається, що якщо і існує якийсь ідеал краси, то Соломія — його яскрава представниця.

У кадрі Вітвіцька з’являється найчастіше в жіночних сукнях силуету “пісочний годинник”, з м’яким макіяжем і елегантною укладкою. Вона єдина з героїнь нашої сьогоднішньої статті, хто і поза роботою в основному носить сукні, а червоний їй особливо до лиця.

Соломія Вітвіцька в червоній сукні
Соломія Вітвіцька в червоній сукні

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.