Вагітність вже не приховати: Катя Осадча підкреслила животик стильним костюмом з баскою

Новий знімок Каті Осадчої спровокував чутки про можливу вагітність телеведучої.

Колишня модель, а нині популярна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча не перестає радувати шанувальників новими і яскравими образами, які демонструє в кожній програмі. Дружина Юрія Горбунова – володарка розкішної фігури, тому будь-який наряд на ній виглядає чудово. Однак останнім часом шанувальники помітили, що ведуча стала надягати тільки вільні і об’ємні речі, які приховують фігуру. А на останніх знімках і зовсім можна розглянути округлий живіт. Шанувальники впевнені – Катя Осадча та Юрій Горбунов чекають поповнення.

Нещодавно на офіційній сторінці “Світське життя” в Інстаграм з’явилися нові кадри телеведучої разом з відомим коміком Євгенієм Кошовим, який нещодавно відсвяткував день народження. На знімках Катя Осадча позує в білому костюмі з баскою, який прикриває її животик.

Катя Осадча та Євген Кошовий
Катя Осадча та Євген Кошовий
Катя Осадча та Євген Кошовий
Катя Осадча та Євген Кошовий

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото, деякі навіть відзначили, що Каті дуже йде її “особливе положення”.

Комментарий под снимком Кати Осадчей

Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катя Осадча – найвідоміша і найкрасивіша пара в українському шоу-бізнесі. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». На той момент Горбунов був одружений, але заради Каті розлучився з жінкою, з якою жив у шлюбі 15 років. Уже в 2017 році Катя народила від Юрія сина Івана і вони офіційно оформили свої стосунки.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.