Як виглядає єдина дочка Ренати Літвінової, яка схожа на неї як дві краплі води, і хто її батько

Не всі знають, що у актриси, кінорежисера і сценариста Ренати Літвінової є доросла дочка, яку вона народила від свого другого чоловіка.

Рената, безумовно, не з тих знаменитостей, що люблять виставляти своє життя напоказ. В Інстаграмі зірки не знайдеш одноманітних селфі, знімків їжі та відвертих кадрів в стилі “в чому мати народила”. Витончена Літвінова ділиться виключно вишуканими кадрами, кожен з яких несе свою історію та емоції.

Рената Литвинова
Рената Літвінова

Зрідка в стрічці героїні нашої сьогоднішньої статті з’являються фото улюбленої дочки Уляни. Мамою Рената стала у 2001-му, а батьком дівчинки став бізнесмен Леонід Добровський. Він поселив кохану в особняку на Рубльовці, робив дорогі подарунки, у рік весілля вони стали батьками, проте в їх сімейному житті було не все так гладко.

Рената Литвинова і Леонід Добровський
Рената Літвінова і Леонід Добровський

Розлучення Літвінової та Добровського було вельми скандальним і супроводжувалося безліччю взаємних звинувачень. Екс-подружжя судилося і за право опіки над дитиною, проте в підсумку Уляна залишилася жити з матір’ю, хоча батькові не було заборонено з нею бачитися.

Цього року спадкоємиці зірки виповниться 20 і чим далі, тим вона стає все більше схожою на свою знамениту матір.

Рената Литвинова з дочкою
Рената Літвінова з дочкою

Дівчина навчається у Франції, де Рената купила їй квартиру, а також знімається в фільмах мами, чиїм талантом захоплюється, і бере участь у фотосесіях для модного глянцю. З огляду на те, що Літвінова дає доньці ролі в своїх роботах, в її здібностях вона теж, схоже, не сумнівається.

Дочка Ренати Литвинової Уляна Добровська
Дочка Ренати Літвінової Уляна Добровська
Дочка Ренати Литвинової Уляна Добровська
Дочка Ренати Літвінової Уляна Добровська

До речі, у Уляни вже є і свої шанувальники. Наприклад, за її мікроблогом в Інстаграмі стежать понад 37 тисяч підписників, і ця цифра зростає з кожним днем.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.