Дружина Володимира Остапчука Христина Горняк похвалилася своїми зморшками в такому молодому віці

Але вона на них не поскаржилася, а навпаки - побажала всім таких зморшок навколо очей від сміху, щастя і посмішок. Також Христина показала зворушливе фото з чоловіком.

Христина Горняк – нотаріус, друга законна дружина телеведучого, шоумена та ведучого гіпершоу на телеканалі “Україна ” – “Маска “. Після шлюбу зі своєю першою дружиною Оленою Войченко не минуло й року, як Володимир пішов до тридцяти трьох річної красуні Христині. Зараз вони живуть разом, поставили штамп в паспорті, проте дітей поки не планують – насолоджуються один одним і розвиваються кожен в своєму напрямку.

Після заміжжя з Володимиром Остапчуком Крістіна стала більш активно вести свій профіль в Instagram

Там вона ділиться деякими подробицями роботи, особистому житті, і, звичайно ж, розповідає про те, як вона щаслива разом зі своїм відомим і перспективним обранцем.

У п’ятницю, 9 квітня, Христина Остапчук поділилася щасливим фото зі своїм законним чоловіком. Селфі було зроблено в їхньому автомобілі, очевидно, по дорозі на роботу.

“Хочу побажати, щоб у кожної дівчини було багато зморшок навколо очей від сміху і щастя !!!! Зморшки прибрати можна, а ось похмурість і смуток складніше! Так що посміхайтеся, милі дами !!! А спонсор моїх зморщок мій Вова Остапчук та наш позитивний vibe! “, – висловилася Христина.

Відзначимо, що Олена Войченко і Володимир Остапчук розлучилися зі скандалом. Дівчина звинуватила чоловіка в тому, що він ображав її, ображав дитину, і залишив її одну з дитиною і величезними боргами. В інтерв’ю Осадчій Володимир заявив, що ніколи не зраджував дружині і подав на розлучення через те, що їх шлюб не пішов вже давно. Щоб діти не були свідками цих сварок, він просто пішов.

Також шоумен висловився – регулярно перераховує колишній дружині обумовлені раніше суми на утримання дітей.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.