Красуня Пелін Карахан із “Величного Століття” показала фото родини

Турецька актриса Пелін Карахан відома українському глядачеві, в першу чергу, як одна з героїнь серіалу "Величне століття", де вона зіграла роль Міхрімах-султан, дочку султана Сулеймана.

У серіалі “Величне століття” Пелін Карахан зіграла улюбленицю свого батька — турецького володаря.

Складно повірити, але цього року актрисі виповнитися вже 36 років, хоча багато шанувальників і думають, що вона ще юний підліток.

Обожнювана дочка Сулеймана в реальності встигла двічі побути заміжньою. Перший шлюб з турецьким тренером з фітнесу тривав лише два роки. Хоча колишнє подружжя і встигло зіграти пишну весільну церемонію в Барселоні.

Через рік після розлучення, зірку “Величного століття” знову покликали під вінець. Цього разу обранцем Пелін став турецький бізнесмен Бедри Гунтаей.

Свадебное фото Пелин Карахан и Бедри Гюнтайа
Весільне фото Пелін Карахан і Бедрі Гюнтайа

Сьогодні пара виховує двох синів — Алі Демір і Джана Еюпа. Дівчина активно ділитися сімейними фото на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно шанувальники актриси тепло відреагували на знімки з третього дня народження наймолодшого члена сім’ї.

Пелин Карахан с мужем и сыновьями
Пелін Карахан з чоловіком і синами

Сама актриса дуже пишається і дорожить своєю сім’єю, адже її дитинство пройшло не за ідеальним сценарієм. Її батько пішов з сім’ї, коли Пелін було всього 8 місяців, і мамі дівчини довелося важко працювати, щоб дочка отримала гарну освіту.

Але пробитися в житті Карахан допомогла завзятість і працьовитість. У ліцеї вона вчилася на “відмінно” і отримувала стипендію. Потім майбутня зірка “Величного століття” стала студенткою Анатолійського університету, де почала вивчати туризм і готельний бізнес.

Тоді ж красиву дівчину помітили фотографи глянцевих журналів. Так вона також стала працювати і моделлю, а пізніше її запросили зніматися у рекламі і серіалах. Але з рідним вузом Карахан не порвала зв’язок. Тепер вона в університеті викладає сама.

Пелин Карахан во время рождения младшего сына
Пелін Карахан під час народження молодшого сина

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.