Як виглядав Андрій Макаревич під час зйомок фільму “Афоня ” (Фото)

Нещодавно в соцмережах Андрій Макаревич розмістив фото з 1975 року. Фотографія чорно-біла, проте вона показує дух того часу і настрій музичного колективу.

Всі пам’ятають напевно легендарну групу “Машина часу” очолювану талановитим співаком і музикантом Андрієм Макаревичем.

Мало хто в той час не наспівував хіти того часу. Вони та зараз потрібні. Гарна музика і прекрасні слова в ній – вічні!
Це було ще раз доведено Андрієм Макаревичем своєю творчістю.
Протягом тривалого часу концерти з його участю збирали безліч глядачів.

І зараз Андрій Макаревич продовжує свою діяльність в різних амплуа. Причому його талант не згас, а навпаки став краще. Це як вино – чим воно старіше, тим краще і насичення.

Нещодавно в соцмережах Андрій Макаревич розмістив фото з 1975 року. Фотографія чорно-біла, проте вона показує дух того часу і настрій музичного колективу який очолив Андрій Макаревич. Прекрасне фото! Відразу повертає нас в ті далекі часи, коли ви були молоді та з захватом слухали та дивилися виступ легендарної групи “Машина часу”.

https://www.instagram.com/p/CNdDDuSjou6/

Подивіться як виглядають на фотографії Андрій Макаревич на бас-гітарі, Дегтярюк, Кава за барабанами та Саульський за органом.
Як вони натхненно грають і викладаються по повній. Хлопці роблять чудову музику. Звичайно голос Андрія Макачевіча і його харизма завжди подобалася глядачам.

Навіть і зараз коли іноді Андрій виконує деякі нестаріючі пісні, все подумки порівнюють як він співав в далекому 1975 році та зараз.

Так, зачіска звичайно не та! Та й запал вже не той, проте Макаревич, залишається завжди Макаревичем. Харизма і погляд, а також посмішка – ті ж.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.