Дружина Дмитра Монатика похвалилася розкішними формами в області декольте: дуже соковито

Ірина Демічева - це дружина українського мультіартіста Дмитра Монатика. Разом пара вже багато років виховує двох синів.

Виконавець хітів “Ловить Ритм ” і “Зашиває душу ” Дмитро Монатік одружений на своїй натхненниці і музи Ірині. Незважаючи на те, що пара досить публічна і відкрита, вони все одно приховують від публіки деякі особисті моменти, і не присвячують громадськість в особисті справи.

Фанати в один голос стверджують – дружина Дмитра Монатика – красуня і дуже талановита людина

Тим більше, якщо подивитися на їх зворушливе спілкування між собою, можна переконатися, що у пари справжня ідилія. Вони часто їздять відпочивати разом, багато часу проводять з дітьми, і, навіть незважаючи на свою зайнятість, приділяють достатньо уваги і часу їх вихованню.

Ірина Демічева часто ділиться в Інстаграм-акаунті своїми соковитими знімками

Тим більше, фігура знаменитості дозволяє це робити. У неї досить приваблива зовнішність і пишне декольте. До слова, свій бюст вона яскраво продемонструвала на одному з останніх фото в Instagram-профайлі.

“Сонячної суботи Вам, дорогі друзі “, – підписала яскравий знімок з відпочинку Ірина Монатік (Демічева).

Нагадаємо, в квітні 2021 року Монатік виповнилося 35 років. До цієї події він випустив новий проект. Його прийшли привітати його близькі друзі-знаменитості, у тому числі, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Катерина Кухар, Потап, Настя та інші.

До слова, протягом року артист і його дружина ділилися моментами відпочинку: в ОАЕ, Італії, на Кубі.

До слова, на свій 35-й день народження мультіартіст Монатік вперше показав фото дітей в Instagram і Ютуб-проект. До цього їх показували тільки зі спини або прикривали обличчя.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.