Кожен фанат може отримати іменний подарунок від Віри Брежнєвої: всі подробиці (Фото)

Тому вона запросила взяти участь в цьому розіграші своїх улюблених людей і крутих друзів, в тому числі та шанувальників з соцмереж.

Як довго можна відпочивати на море? Це залежить в першу чергу від наявності вільних грошових коштів. Якщо вони не обмежені, то і відпочивати можна невизначено довго. Якщо є можливість відвідувати курорти кілька разів на рік – значить ви забезпечена людина. Але це за однієї умови, що гроші заповнюються. Працювати, адже все одно потрібно для їх поповнення.

Правда бувають випадки коли це все забезпечує друга половина або пасивні й вид бізнесу, який приносить самі дохід від вкладених грошей.

Представники шоу-бізнесу в цей складний кризовий час стали заробляти менше, адже концертів стало менше у зв’язку з пандемією недуги, який захопив всю планету. Однак напевно зароблених фінансів досить і деякі зірки можуть собі дозволити відпочинок у віддалених куточках світу.

Так Віра Брежнєва періодично розміщує на своїй сторінці в інстаграм як вона відпочиває на Мальдівах. Прекрасне місце, чистий пляж, теплий океан і ласкаве тропічне сонце.

Однак через час втомлюєшся від тривалого відпочинку і потрібно зайняти себе чимось цікавим. Віра придумала відпочинку влаштувати розіграш олівців для очей і губ. Вона вважає, що це внесе різноманітність в її відпочинок. До того ж спілкування у веселій і дружній компанії їй принесе задоволення.

Тому вона запросила взяти участь в цьому розіграші своїх улюблених людей і крутих друзів, в тому числі та шанувальників з соцмереж. Ті з радістю погодилися.

Хто став переможцем, напевно Віра Брежнєва повідає своїм шанувальникам, розмістивши наступну фотографію або відео в соцмережах. Чекаємо нових новин та ім’я переможця!

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!