У мережі спливло фото заплилого жирком Дантеса до весілля з Надєю Дорофеєвою: пухкі щоки вже в минулому

Український співак Володимир Дантес може похвалитися в міру підтягнутим спортивним тілом, а ось до весілля зі співачкою Надєю Дорофеєвою він був пухким.

Так вже повелося, що після одруження чоловіки наїдають собі щоки і пузо, проте у випадку з героєм нашої сьогоднішньої статті все сталося зовсім навпаки. У соціальних мережах з’явився кадр майже семирічної давності, коли Дантес був одним з ведучих кулінарного тревел-шоу “Їжа, я люблю тебе” разом з Едуардом Мастаберідзе і Миколою Камкою.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

На зображеному знімку Володимир разом з колегами куштує місцеві делікатеси на іспанському курорті Тенеріфе, це було в першому сезоні проекту, який виходив на екрани у 2014 році. Не можна не помітити круглі щічки артиста. Таким чоловіка Наді Дорофєєвої вже давно не пам’ятають, адже з тих пір він значно схуд і покращав.

“Відкормився, бачте. Худим, звичайно, краще буде”, — свідчить підпис до кадру.

Вова вирішив зробити репост цієї публікації у себе в Інстаграм-сторіз і теж саркастично відреагував на зауваження:

“Я сам в шоці”.

Скриншот из Инстаграма Дантеса
Скріншот з Інстаграма Дантеса

До речі, широку популярність Дантес здобув після перемоги на українській “Фабриці зірок 2” разом з Вадимом Олійником. Після закінчення проекту вони створили дует “Дантес & Олейник”, який пізніше перейменували в “ДмО.фільми”, а потім знову повернули колишню назву.

Дантес і Олійник
Дантес і Олійник

Через 5 років після релізу першого альбому “Мне уже 20” група розпалася і Володимир обрав для себе кар’єру телеведучого. Як співак він повернувся на сцену лише у вересні 2019-го, випустивши сольну пісню “Теперь тебе 30”. Зараз чоловік Дорофеєвої продовжує розвивати сольну кар’єру, в чому вона його тільки підтримує.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.