Як виглядали і ким були батьки Максима Галкіна, які не дожили до весілля сина з Аллою Пугачовою

Максим Галкін вже довгі роки щасливий у шлюбі з Аллою Пугачовою, а їх доленосна зустріч відбулася не в останню чергу завдяки батькам пародиста.

Герой нашої сьогоднішньої статті народився в сім’ї кандидата фізико-математичних наук Наталії Григорівни та військового Олександра Олександровича. Познайомилися вони ще в шістдесятих, тоді ж у них з’явився первісток Дмитро, а Максим став другою дитиною пари.

Батьки Максима Галкіна
Батьки Максима Галкіна

Мама Галкіна працювала старшим науковим співробітником в Інституті теорії прогнозу землетрусів РАН, а тато дослужився до високого звання генерал-майора. Через його роботу сім’ї доводилося часто переїжджати, тому в дитинстві Максим встиг пожити і в німецькому місті Нора, і в Одесі, і в Улан-Уде, школу він закінчив уже в Москві.

Цікаво, що Наталя Григорівна та Олександр Олександрович познайомилися з майбутньою невісткою в далекому 1979-му в НДР, синові тоді було всього три роки і ніхто не міг припустити, що колись вони з Аллою стануть чоловіком і дружиною. До речі, Примадонна молодша за свою свекруху всього на 8 років, а свекра на 14.

Батьки Максима Галкіна були знайомі з Пугачовою, коли йому самому було всього 3 роки
Батьки Максима Галкіна були знайомі з Пугачовою, коли йому самому було всього 3 роки

Зі своїми батьками Максим завжди був дуже близький, вони були для нього головною підтримкою і прикладом чистої любові. Однак незабаром після того, як мамі поставили важкий діагноз, з життя пішов його 77-річний тато. Сталося це в 2002 році, а вже у 2004-му Галкін став круглим сиротою, коли померла Наталія Григорівна.

Максим Галкін з батьками
Максим Галкін з батьками

Лікування в одній з кращих ізраїльських клінік не допомогло її врятувати.

“Було однаково важко — і коли мама вмирала, і коли тато. Найважчий момент — бачити їх на межі життя”, — розповідав шоумен в інтерв’ю для програми Ірини Шихман “А поговорить?”.

Найбільше Максим шкодує про те, що батьки не дожили до його весілля і не побачили онуків, які щасливо і безтурботно всім сімейством живуть у справжньому замку. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?