Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк стає копією своєї знаменитої матері: вражаюче фотопорівняння

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже майже 2 роки бореться з раком мозку, тричі мама, а її старша дочка Анна з віком все більше нагадує свою маму.

Анну виконавиця ролі няні Віки в телесеріалі “Моя прекрасна няня” народила в другому шлюбі з Дмитром Стрюковим. Йому ж артистка подарувала сина Майкла. Також у Анастасії є молодша дочка Міла, яка з’явилася на світ у жовтні 2018-го від третього чоловіка Петра Чернишова.

Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

Саме Анна найчастіше з’являється на сторінках новинних видань, оскільки вона єдина з родини Заворотнюк активно веде особистий блог в Інстаграмі, де ділиться подробицями свого життя. Втім, тему хвороби знаменитої матері дівчина старанно уникає і просить підписників не турбувати її з цього приводу.

Нещодавно героїні статті виповнилося 25, вона вивчилася на продюсера в Нью-Йоркському вузі, встигла спробувати себе в якості фотомоделі і актриси, але в публічному полі її знають в основному як блогера. Живе дівчина у власній квартирі в центрі Москви, ремонт в якій закінчився не так давно.

Зараз на сторінку Анни підписані майже 200 тисяч чоловік, які з нетерпінням чекають від неї нових публікацій і регулярно обсипають її компліментами. Не можна не відзначити і те, що зі зміною іміджу дочка Заворотнюк стала ще більше схожою на матір. Тепер у них не тільки схожі риси обличчя, але і практично однакова зачіска.

Так, взимку цього року героїня статті перефарбувалася в брюнетку, тому з тих пір мало не під кожним її постом користувачі мережі відзначають разючу схожість з Анастасією. Але ж з цим і не посперечаєшся, дивіться самі:

Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк

Що стосується новин про саму Заворотнюк, то нещодавно вийшов новий серіал з нею в головних ролях. Шанувальники одночасно і зраділи, і прийшли в подив, адже важкохвора артистка вже давно не виходила у світ. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.