Євген Комаровський показав, як вітав онука з Днем народження на карантині

Знаменитий лікар Євген Комаровський строго дотримується режиму карантину. Навіть заради дня народження улюбленого внука він не зміг покинути місце самоізоляції. Зате привітав хлопця вельми оригінально.

Користувачі соціальної мережі Instagram відзначили вельми зворушливий знімок, яким поділився зі своїми підписниками знаменитий лікар-педіатр. На фото Євген Комаровський вітає свого онука з Днем народження.

Малюкові виповнилося 7 років, і майже цілий день він провів з дідусем через відеозв’язок. На жаль, іншого варіанту побачиться вони не мали, в зв’язку з режимом карантину в Україні.

«7 років тому я став дідусем. До внука 10 хвилин пішки, але спілкуємося віртуально — обговорюємо подарунки. Ось такий він, день народження в самоізоляції … Ну та нічого, надолужимо!», — написав він у підпису до нового фото.

Користувачі приєднуються до привітань хлопчика і бажають якнайшвидшої зустрічі з улюбленим дідусем.

Нагадаємо, що у Євгена Комаровського двоє дорослих синів і троє онуків — два хлопчики і одна внучка.

У минулому році на Великдень відомий лікар ділився фотографіями святкування Великого свята у колі сім’ї. А в цьому демонструє фотографії в захисній масці. Але при цьому Євген Олегович запевняє, що зовсім скоро ми знову зможемо проводити час один з одним у парках і на прогулянках, якщо зовсім трохи будемо дотримуватися строгі правила.

Євген Комаровський з онуками
Євген Комаровський з онуками

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.