Брутальний Олег Винник зачарував поглядом, недбало поклавши свою шевелюру (Фото)

Олег Винник - безумовно, улюбленець української публіки. Фанати і фанатки з нетерпінням чекають нових фотографій і образів свого кумира.

Однак Олегу зараз ніколи. Він захоплений зйомками в шоу “Маска”, а також тренерством в проекті “Голос країни”, він практично не відвідує фотосесії, а також не випускає нових кліпів і не пише нових пісень.

Лише зрідка робить публікації в Інстаграм-блозі. В останній публікації Олег постав у своєму фірмовому аутфіті – джинсові завужені штани, чорні лаковані туфлі, чорна футболка і шкіряна куртка. Також видно, що у нього звисає хрестик, а на руці надіті масивні численні браслети. Шевелюра українського артиста незмінна – волосся, яке укладене і покрите лаком, щоб “укладка” добре трималася під час зйомок.

“Це був дуже хвилюючий ефір “Голос країни”! Всі п’ятеро моїх учасників були для мене, як один! Ні з ким не хотілося прощатися. Вдячний кожному, хто підтримав їх своїми голосами. Ви в моєму серці і в серцях мільйонів глядачів . Готуємося до півфіналу!”,

– написав Олег Винник в своєму профілі в Інстаграм.

Нагадаємо, Олег Винник абсолютно несподівано дебютував в шоу “Голос країни” в якості тренера. Передбачалося, що тренерське крісло займе молдаванин Дан Балан, і їх з Тіною Кароль публічна історія кохання продовжиться.

Однак творці проекту, зокрема, продюсер Володимир Завадюк вирішив інакше.

Але Дана Балана все таки запросили в проект – він став радником Тіни Кароль на зіркових баттлах.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.