Слава Дьомін з “Люкс Фм” вирішив хайпонути: роздягнувся в душі, і позував у чому мати народила

Телеведучий і зірка Ютуб Слава Дьомін вирішив за допомогою звичайної фотографії зробити так, щоб його обговорювала вся країна, шанувальники і ЗМІ.

Зазвичай дівчата, які хочуть, щоб їх помітили, викладають відверто не дуже пристойні фотографії, позуючи або в міні-бікіні, або в чому мати народила. Такою ж стежкою створення свого іміджу пішов і ведучий Слава Дьомін.

Ніхто не очікував того, що Слава викладе в Інстаграм фотографію з душу

На знімку на чоловікові зовсім немає одягу. Це добре видно у відображенні в дзеркалі. Від того, щоб всі побачили його причинні місця, вберіг тільки пар на дзеркалі, який створив мутний ефект.

Нагадаємо, на початку 2021 року відомий ведучий шоу “Слава + ” Слава Дьомін розійшовся з дружиною Ксенією Міщенко після 13 років стосунків і назвав причину розриву: подружжя стало токсичним. Колишня пара залишилася в хороших відносинах.

Також Слава нещодавно став учасником скандалу з Надією Мейхер. Під час інтерв’ю він запитав її: чи вважає Надя Мейхер, що її бюст обвис після годування.

Екс-віагрянки і фіналістка шоу “Танці з зірками” визнала це питання некоректним, і пригрозила, що якщо він продовжить подібне питати, встане і піде зі студії.

Також відзначимо, що недавно Слава Дьомін відправився на відпочинок в Дубай. Його не зупинили карантинні обмеження і посилення деяких протиепідеміологічних норм – відпочинок повинен бути повноцінним. Після повернення з курорту, Слава Дьомін здав тест на Ковід-19, отримав негативний результат і відразу ж повноцінно увірвався в роботу.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.