Телеведучий Юрій Горбунов в обтягуючих штанах похвалився стартом нового проекту: знову актор

Як відомо, зірка телепроектів Юрій Горбунов активно розвиває себе не тільки в якості телеведучого, а й в ролі актора, і як режисер.

У нього за плечима вже три частини фільму “Божевільна весілля “, а також участь в якості актора в серіалах “Останній москаль”, “Великі Вуйки” та інші. Одного разу він розповів, що планує розвивати себе в інших напрямках, в тому числі, в режисурі через те, що одна лише робота телеведучого стала для нього тісною.

Зараз чоловік Катерини Осадчої похвалився стартом зйомок, однак сам проект приховав

Телеведучий і актор Юрій Горбунов виклав фото на тлі буса телекомпанії “HD MEDIA “, яка вже кілька років займається створенням медійних продуктів для українського глядача.

Позував Юрій дуже епатажно, опустивши одну ногу на сходинку вниз. На ньому одягнені чорні дуже вузькі джинси, що підкреслює стрункість Юрія Горбунова, також футболка і темно синя курточка. Він впевнено дивиться в камеру.

В описі до фото Юрій зазначив, що він почав зйомки одного проекту. А весна – це як-раз гарячий час для зйомок, тож, не дивно, що він дуже мотивований.

В описі до фото шанувальники висловилися, що дуже чекають випусків з Юрієм.

Варто нагадати, що остаточно роботу телеведучого він так і не покинув. Це пов’язано з тим, що телепроекти – основне джерело доходів Горбунова та його дружини Катерини Осадчої. Зокрема, зараз Юрій веде шоу “Голос країни ” разом зі своєю обраницею, а потім він знову повернеться в шоу “Танці з зірками “, де в ролі його супутниці вже не дружина, а чарівна Тіна Кароль.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.