Промежина Лесі Никитюк стала надбанням громадськості: випадково показала в кадрі

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк не приховує того, що володіє шикарним тілом, проте іноді вона явно перегинає з одкровеннями.

Так, в своєму Інстаграм-акаунті в розділі “Історії ” зірка позувала в досить незвичній позі: вляглася на підлогу і витягла ноги вгору. Цікаво, що перед дзеркалом стояв букет квітів, яким Леся сподівалася прикрити свої причинні місця. Однак, мабуть, не розрахувала ракурс, і все ж показала свої цікаві місця всій країні.

Позує Леся в рожевому халатику і блакитних туфлях. Цікаво, що, судячи з заднього плану, вона знаходиться в готельному номері. Тому, можна припустити, що досить пікантний знімок зроблений або під час гастролей, або у відпустці на Мальдівах.

Леся Никитюк здорово махнула ногами і показала зайве

Леся Никитюк здорово махнула ногами і показала зайве
Леся Никитюк здорово махнула ногами і показала зайве

Сама Леся Іванівна не розповіла з чим пов’язані такі одкровення і викликають пози. Однак фанатів це абсолютно не дивує – вона може і не таке показати, вихваляючись своїм тілом.

Відзначимо, що зараз Леся Никитюк – одна з найбільш затребуваних і високооплачуваних телеведучих країни. За різними непідтвердженими даними, які є в ЗМІ, її доходи за один захід стартують від п’яти тисяч євро.

Цікаво, що особисте життя Леся приховує, тому публіці досі невідомо з ким вона живе.

Також недавно публіка стала говорити про роман Никитюк і ведучого проекту “МастерШеф ” на телеканалі СТБ Ектора Хіменес-Браво. Мовляв, вони удвох нібито їздили відпочивати, але повернулися до Києва окремо, щоб ніхто нічого не запідозрив.

Сама Леся, та й Ектор нічого не коментували – як завжди все приховують до останнього.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.