Накладні вії, золота іконка і меліроване волосся: Леся Никитюк показала себе в студентські роки

Телезірка і екс-ведуча шоу "Орел і Решка " Леся Іванівна Никитюк не боїться викладати свої архівні фото часів дитинства та студентства.

Звичайно, там вона виглядала не так яскраво і надзвичайно як зараз. Однак природна краса і мода того часу передають те, що зараз Леся зі своїми фанатами вкрай відверта і нічого від них не приховує.

Так, в своєму Instagram зірка Нового каналу опублікувала знімок, який був зроблений в роки студентства

На ньому Леся – мелірованого блондинка з об’ємною зачіскою гофре. Цікаво, що тоді Никитюк дуже яскраво фарбувалася і носила накладні вії. Також вона розповіла, що на фото у неї на шиї висить особливу прикрасу – золотий хрестик, який подарувала мама, очевидно, на честь того, що її дочка поступила до вищого навчального закладу.

На фото Леся виглядає дуже мило. З огляду на, що зараз вона ще молода, фанати написали, що з тих часів її базові риси обличчя практично не змінилися.

“Лесічці 18 рочків) Накладні вії, “меліровка” волосся, золота іконка на шиї – все це говорить про те, що людина вже отримувала стипендію. Ps: Золоту іконку мама подарувала, стипендії вистачало тільки на накладні вії, мівіну і рево”, – пожартувала телезірка.

Відзначимо, що зараз Леся Никитюк – одна з найбільш затребуваних і високооплачуваних телеведучих країни. За різними непідтвердженими даними, які є в ЗМІ, її доходи за один захід стартують від п’яти тисяч євро.

Цікаво, що особисте життя Леся приховує, тому публіці досі невідомо з ким вона живе.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.