Катерина Репяхова показала вагітні прогулянки по Києву і зізналася в любові до чоловіка

Вагітна дружина Віктора Павлика вже чекає народження дитини. Відомо, що у неї буде син, і назвуть його Михайло Вікторович Павлик. Пологи планують на червень 2021 року.

Чим менше часу залишається до пологів, тим складніше майбутній мамі пересуватися з величезним животом. Проте, Катерина встигає і з чоловіком погуляти, і на фотосесії побувати.

Найяскравішими знімками з животом Катерина Репяхова ділитися в своєму Інста-блозі

“Думала емоції на сьогоднішній день закінчилися))
Але тут Кріс надіслала фото “, – написала вагітна дружина і концертний директор Віктора Павлика.

Нагадаємо, кілька тижнів тому вагітна молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова полетіла з мамою відпочивати в жаркий Єгипет, поки співак зайнятий роботою в Україні. Вона поділилася фото і враженнями. Варто сказати, що майбутню маму не влаштував сервіс в готелі, де вона зупинилася, про що Катерина вирішила розповісти публічно.

“Що вам сказати. Зараз я вчуся делегувати обов’язки. Поки не зрозуміла, наскільки мені це подобається і виходить. Незвично, коли концерти, тур проходять без мене. Але я точно знаю, що зараз я, в першу чергу, повинна думати про себе і сина “, – залишив підпис під знімком вона.

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова розповіла, як дізналася про вагітність, і як повідомила новина чоловікові. Дівчина щомісяця в певну дату купувала тести, і одного разу один з них показав заповітні дві смужки.

Майбутній тато дізнався про цікаве положення своєї дружини практично відразу, а ось публіці цю новину повідомили вже коли Катерина була на п’ятому місяці.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.