63-річна мама Дана Балана в образі наїзниці переплюнула свою невістку Тіну Кароль: помолодшала і посвіжішала

Мама Дана Балана Людмила в свої 63 роки з легкістю може позмагатися красою навіть з потенційною невісткою Тіною Кароль.

Безсумнівно, одна з головних жінок в житті молдавського мачо Дана Балана — його чарівна мама Людмила. Жінка активно веде особистий блог в Інстаграм, де регулярно отримує сотні приємних коментарів від численної армії фанатів.

Треба сказати, що українцям героїня нашої сьогоднішньої статті полюбилася після появи на сцені вокального шоу “Голос країни”, де вона заспівала для знаменитого сина і його ймовірної обраниці Тіни Кароль народну весільну пісню.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Крім того, що Людмила підігріла чутки про роман Дана і Тіни, вона також захопила всіх своєю красою, яку в черговий раз продемонструвала на новому фото.

Так, мама Балана опублікувала кадр з пляжу на тлі блакитного неба і морських просторів, при цьому сама вона сидить верхи на гарному коні в рожевому сарафані вище коліна, з розпущеним білявим волоссям і в сонячних окулярах.

“Ви коли-небудь бачили нещасного коня чи депресивну птицю? Однією з причин, чому птахи і коні не нещасні, є те, що вони не намагаються справити враження на інших птахів або інших коней”, — філософськи підписала пост Людмила.

Звичайно, підписники тут же взялися обсипати зірку компліментами. Без згадок Балана і Кароль теж не обійшлося:

  • “Як завжди прекрасна і чарівна!”;
  • “Світла, щира, відкрита жінка. Від вас йде тепло, а ваші мудрі думки допомагають задуматися багато про що”;
  • “Ми дуже сумували за вами! І сумуємо за Даном з Тіною, нехай вже з’являться”;
  • “Казкова”;
  • “Ви прекрасні!”, — пишуть коментатори.

Якщо хочете дізнатися, що все ж таки пов’язує Тіну Кароль і Дана Балана, дивіться наступне відео. У ньому зібрано все, що на даний момент відомо про їхні стосунки:

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.