МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав свій модульний будинок: як живе кулінарний експерт?

Ведучий і суддя програми МастерШеф на телеканалі СТБ Ектор Хіменес-Браво приїхав в Україну з Колумбії. Тут він живе вже багато років.

Зараз він живе в передмісті української столиці. Цікаво, що фактично він є громадянином Америки, і там у нього теж є будинок. Оскільки, зважаючи на свою професійну зайнятість, він багато часу проводить в Україні, звичайно, у нього тут повинні бути свої апартаменти. Називати їх хоромами чи ні – питання суб’єктивне, проте виглядає будинок дійсно недешево і дуже лаконічно.

Якраз в кращих традиціях американських фільмів.

Зауважимо, що це так званий модульний будинок, який побудували спеціально на замовлення Ектора. Він досить часто показує його в своєму Інстаграм-блозі. В останній публікації Ектор показав, як будинок виглядає зовні на початку весни.

“Жити в передмісті – це одне з найважливіших рішень, яке я приймав за останні роки свого життя. Спочатку мені було страшно – скільки часу я буду проводити в дорозі на роботу, де я буду купувати свіжий хліб, як я зможу жити без ритму столиці ? і ось я тут, в @oakgrove.town. І я ще жодного разу не шкодував про своє рішення: чисте повітря, поруч ліс і ідеально розвинена інфраструктура. і якщо чесно, то і в пробках я менше часу проводжу”, – написав Ектор Хіменес-Браво.

Також відзначимо, що у Ектора є власний будинок в Канаді. Будинок великий, проте практично всі місце під щось використовується. У всякому разі, на тих фото, що він показував, немає просторих холів і тому подібного.

Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді

Відомо, що Ектор самостійно продумував дизайн кімнат, а на стінах в кімнатах висять його картини. До недавнього часу ніхто не знав, як виглядає обитель Ектора. Але сьогодні він сам поділився фотографіями інтер’єру в своїх соціальних мережах.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.