Як виглядає ліжко Філіпа Кіркорова? Поп-король в костюмі за шалені гроші показав своє спальне ложе

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров нечасто відкриває подробиці свого особистого життя, але зрідка він все ж робить винятки.

Філіп Кіркоров вже може називатися не тільки артистом, але і інтернет-блогером. На його особистий профіль в Інстаграмі підписані вже майже 5 мільйонів чоловік, яких він регулярно радує новими публікаціями.

На цей раз співак вирішив поссвятити шанувальників у свою чергову подорож до Арабських Еміратів, куди полетів на зйомки, а заодно і показав номер готелю, де буде жити найближчим часом.

Філіп Кіркоров в костюмі від Louis Vuitton
Філіп Кіркоров в костюмі від Louis Vuitton

Так, Кіркоров зробив селфі через дзеркальну стеля над ліжком, лежачи при цьому на ньому в костюмі з літньої колекції елітного бренду Louis Vuitton. Одна тільки панамка коштує нечуваних грошей — 21 тисячу гривень.

Поруч зі спальним ложем стоять тумбочки зі світильниками, м’яке узголів’я виконано в яскравому жовтому кольорі, з яким контрастує не менш яскравий червоний килим, а ліжко застелене білосніжною постіллю.

“Занадто круті фотографії, щоб залишалися просто в телефоні”, — підписав пост Кіркоров.

Реакція користувачів мережі не змусила на себе довго чекати. Коментатори тут же взялися ділитися емоціями від побаченого:

  • “Як завжди на стилі”;
  • “Дивні фото. Реклама ліжка? Чи сумочки в квіточку?”;
  • “Вдало приземлилися, Філіп Бедросович”;
  • “Занадто крутий костюм, щоб його не показати!”;
  • “Гарно жити не заборониш”.

Судячи з усього, в робочу поїздку Кіркоров не став брати з собою своїх дітей Аллу-Вікторію і Мартіна. Їх йому народила сурогатна мати, а ось навколо імені біологічної мами спадкоємців артиста ходить багато домислів. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.